FORGED Katai - nůž Santoku 18 cm
Kód: SDV-620711Související produkty
Detailní popis produktu
FORGED Katai - nůž Santoku 18 cm.
Forged je více než jen značka nožů. Nože se vyznačují svým vzhledem a designem, které dohromady dávají jedinečný, nápadný a charakteristický vzhled. Značka zahrnuje šest různých sérií nožů, z nichž každá má své vlastní provedení, design a vlastnosti. Jedno však mají společné. Forged znamená kovaný. Ručně kovaná čepel je na první pohled rozpoznatelná svým autentickým vzhledem. Forged vyrábí nože, které nadchnou. Vynikají vysokou kvalitou, řemeslným provedením a funkčností. Stanou se středem pozornosti každé kuchyně. Forged je nůž, na který můžete být hrdí.
Nůž není jen nůž, každý typ má svou vlastní funkci. Nože jsou stejně odlišné jako ingredience, které musí nakrájet. Rozdíl spočívá ve velikosti, tvaru čepele a ostří. Nůž musí udělat práci za vás. Použitím správného typu nože dosáhnete snadno a pohodlně těch nejlepších výsledků.
KATAI - při navrhování řady Katai byl kladen důraz na poutavý design a kvalitní provedení. Ostří je ručně kované v 5 vrstvách japonské oceli VG10. Rukojeť je vyrobena z kořenového dřeva, které je nejprve vyplněno pryskyřicí. Poté se lisuje a následně tvaruje. Každý nůž je tak jedinečný povrchem, velikostí i tvarem.
Japonský nůž Santoku 18 cm od nizozemské značky Forged z kolekce Katai, stylový design, čepel z vysoce kvalitní japonské oceli VG10 o délce 18 cm, rukojeť z kořenového dřeva.
Ručně kovaný nůž Santoku z kolekce Katai je jedinečnou záležitostí značky Forged, pětivrstvá vysoce kvalitní japonská ocel VG10 s elegantní, ergonomickou a pohodlnou rukojetí z kořenového dřeva je vstupem do stále oblíbenější Asijské kuchyně. Jedná se o japonskou obdobu klasického kuchařského nože, který znáte z evropské kuchyně. Oproti kuchařskému noži z kolekce Katai má kratší 18 cm čepel, tvar kolébky je konci čepele více zarovnán, proto se krájená a sekaná zelenina dá lehce shrábnout. Tenké ostří umožňuje čisté řezy masa bez úniku šťáv, které pak díky rozměrům čepele můžete přenést přímo na pánev. Nůž Santoku z kolekce Katai je díky svým rozměrům vhodným univerzální nožem na krájení masa, ryb, zeleniny a přípravu sushi pro začínající, ale i pokročilé kuchaře, kteří nedají na tento nůž dopustit.
- vyrobeno z japonské oceli VG10
- tvrdost 60 Rockwell
- délka čepele 18 cm
- tloušťka čepele 2 mm
- úhel broušení 18°
- ručně kovaný v 5-ti vrstvách
- rukojeť kořenové dřevo
- baleno v luxusní dřevěné krabici
- nevhodné do myčky!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Typ: | Příslušenství |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.